Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sens unic pe strada Farului din Constanța

ro

16 Jul, 2019 18:05 3952 Marime text
Începând de vineri, pe strada Farului din municipiul Constanța se va circula pe un singur sens. Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, va monta zilele următoare indicatoarele rutiere care vor reglementa circulația. 
 
Conducătorii auto trebuie să știe că de vineri vor circula pe strada Farului numai dinspre bulevardul Tomis spre bulevardul Alexandru Lăpușneanu.
 
„Rugăm participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu afecteze fluenţa şi siguranţa circulaţiei”, transmite Primăria Constanța.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Kati 19 Jul, 2019 23:36 Locuiesc pe strada farului mi se pare o soluție bună pt a evita blocajele de pe strada dar, trebuia sens unic din Lăpușneanu pt că acolo am voie sa fac dreapta. Nu a a gândit nimeni că de pe Tomis nu am cum sa fac dreapta??? Sau să mă duc de 10 ori pe zi până la Dacia, să întorc și să intru pe farului. Rog pe cei în măsură să ia măsurile necesare pt a putea face dreapta de pe Tomis, altfel soluția găsită e aberanta