Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul Vergil Chițac, despre Spitalul Regional Constanța-"Cel mai bun doctor e drumul spre București"

ro

14 Nov, 2018 20:45 1584 Marime text
Senatorul constănțean, Vergil Chițac și- a exprimat pe pagina sa de Facebook, părerea personală despre Spitalul Regional Constanța.

"Guvernul a aprobat un memorandum cu tema “Acordul de principiu privind identificarea alternativelor necesare pentru construcția spitalului regional de urgența Constanța” și presedintele CJ se impăuneaza: “ Constanța va deveni un punct strategic al sistemului medical din regiune și chiar din țară. Sunt bucuros că proiectele pentru care am militat la București vor deveni realitate”.

Domnule, oprește-te o clipa si citeste bine tema memorandumului! Mai e mult pana departe! Noi stim că în Constanța totul se întâmplă în viitor și nimic în prezent dar oamenii de azi sunt interesati ce se întampla lângă ei nu după dealuri. Mai ales bolnavii de cancer! Repuneți în functiune sectia de radioterapie de la spitalul județean și nu-i mai purtati pe oamenii astia pe drumurile Bucureștiului să-și cheltuie banii și timpul. Că au trecut aproape 3 ani. 

În rest, rămâne cum vă spuneam in mai 2016...pentru constanțeni cel mai bun doctor e trenul spre București...din păcate", a menționat senatorul Vergil Chițac. 
.

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii