Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul Moga, liderul PSD Constanţa - "Sevil Shaidehh nu va accepta mandatul de ministru al Dezvoltării"

ro

15 May, 2015 15:58 2439 Marime text
Senatorul Nicolae Moga, preşedintele interimar al PSD Constanţa, a declarat azi, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Judeţean lărgit, că, din ceea ce ştie el, Sevil Shhaideh, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, condus până azi de Liviu Dragnea, nu va accepta niciodată funcţia de ministru al Dezvoltării. Moga a subliniat însă că Sevil Shhaideh este "un superprofesionist" apreciat atât în Constanţa, pe vremea când era director în cadrul Consiliului Judeţean, cât şi la Bucureşti.

Întrebat dacă, în opinia sa, legăturile de familie ale lui Sevil Shaidehh ar putea fi un impediment în numirea sa acesteia conducerea Ministerului Dezvoltării - Shaidehh a fost cununată de Nicuşor Constantinescu, preşedintele suspendat al CJ Constanţa şi de Liviu Dragnea, ministrul demisionar al Dezvoltării - liderul PSD Constanţa a mărturisit că nu crede că problema se va pune în aceşti termeni.

Chiar dacă, în opinia sa, nu va accepta mandatul de ministru, dacă se va cere susţinerea PSD Constanţa pentru Shaidehh, organizaţia îl va acorda necondiţionat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii