Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seminar pentru Regiunea Dunării la Ceronav

ro

16 Mar, 2015 12:46 913 Marime text
Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV va fi gazda Seminarului de Cooperare Transnațională în contextul Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării. Evenimentul, organizat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în colaborare cu CERONAV, va avea loc în data de 18 martie 2015, la baza de instruire și antrenament a CERONAV. 
“Având în vedere evoluțiile recente la nivelul Uniunii Europene, este imperios necesar ca reglementările din domeniul instruirii personalului navigant fluvial să se armonizeze astfel încât să putem depăși problemele legate de mobilitatea forței de muncă, să facilităm accesul lucrătorilor pe piața muncii și prin urmare să asigurăm un echilibru între cererea și oferta de personal specializat în coridorul Dunării”, a afirmat Ovidiu Cupşa, directorul general al CERONAV.
 
Seminarul de la Constanța încheie seria celor patru evenimente organizate de MDRAP la București, Iași și Sibiu pentru promovarea rezultatelor Programului de Cooperare Transnațională în Sud Estul Europei (2007 - 2013) și a perspectivelor de cooperare oferite de Programul Dunărea (2014 - 2020).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii