Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:23 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seminar Pearson Day la Liceul George Călinescu

ro

13 Mar, 2013 19:27 1038 Marime text
Astăzi, 13 martie, la ora 11, în Centrul de Documentare şi Informare al Liceului Teoretic „G. Călinescu”, a avut loc Workshop-ul „ Blended Learning : an alternative to the Grammar Grind ”, organizat de dna profesoară Camelia Dochie . La manifestare au participat peste 25 de profesori de limba engleză din liceele constănţene, dornici de noutăţi în ceea ce priveşte auxiliarele didactice. Activitatea s-a desfăşurat  în colaborare cu Editura Pearson Education Longman în Romania.

Workshop-ul a fost moderat de dna Mădălina Negrea şi a avut ca subiect prezentarea beneficiilor platformelor de management educaţional ( tipuri de activităţi, teste, cataloage virtuale, mijloace de comunicare), precum şi a îmbinării acestora cu activitatea la clasă. După prezentarea deosebit de antrenantă, profesorii au participat la o dezbatere despre rolul mijloacelor moderne, multimedia, în motivarea spre performanţă a elevilor.  Evenimentul a inclus şi o expoziţie de carte în limba engleză şi de manuale şcolare moderne, Pearson Education Longman fiind o editură de prim rang în promovarea  materialelor pentru şcoli, în general, şi pentru predarea limbii engleze, în special.

„A fost un moment deosebit de interesant, care ne-a dat satisfacţii deosebite. În primul rând, am luat contact cu cele mai noi apariţii în domeniul predării limbii engleze - metode, manuale, beletristică - şi, în plus, am împărtăşit idei inovatoare, spre folosul elevilor noştri, în drumul lor spre succes , a declarat  Cristina Zaharia, director al  Liceului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii