Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:18 23 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seminar la CCINA Constanţa organizat de Agenţia Naţională Antidrog Tema - persoanele vulnerabile din Regiunea Sud-Est

ro

23 Mar, 2015 11:11 853 Marime text
Agenţia Naţională Antidrog, împreună cu partenerii săi din proiectul „Egalitate pe piața muncii! - Proiect pilot pentru sprijinirea persoanelor vulnerabile” organizează mâine, la Constanța, seminarul de informare cu tema „O nouă şansă pentru persoanele vulnerabile din Regiunea Sud-Est”, după cum se arată într-un comunicat de presă remis azi redacţiei.
 
Obiectivul evenimentului este de a promova principiile de egalitate de şanse în rândul angajatorilor şi ONG din judeţul Constanţa, în scopul facilitării incluziunii profesionale a persoanelor din grupurile vulnerabile vizate în proiect: persoane de etnie romă, cu dizabilități, dependente de substanțe interzise și tineri de peste 18 ani care părăsesc sistemul de proiecție a copilului.
 
La eveniment vor lua cuvântul persoane din grupurile vulnerabile care au invins prejudecățile și au dezvoltat cariere de succes, precum și membri ai instituțiilor publice și ONG implicate in sprijinirea reintegrării sociale și profesionale a acestora:
 
- Adrian Gămălie, consilier pe problemele romilor în cadrul Prefecturii Constanța
- Radu Vasile, reprezentant al Asociației Nevăzătorilor din Constanța
- Liviu Marin, reprezentant al Fundației RHM - Ro Constanța
- Laura Elena Secu, profesor, psiholog în cadrul Centrului Județean de Resurse și de Asistență Educațională Constanța
- Arghirescu Adriana, GM Work Team România
 
Moderatorul evenimentului va fi doamna Carmen Grigor, reprezentant Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.

Sursă foto: Arhivă

Ti-a placut articolul?

Comentarii