Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:19 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Șeful statului face declarații înainte de întâlnirea cu premierul Viktor Orban

ro

03 Oct, 2014 15:55 1957 Marime text
Presedintele Traian Basescu face va astăzi, la ora 16.30, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, anunță Departamentul de Comunicare al Administratie Prezidentiale.

De asemenea, presedintele Traian Basescu il va primi astăzi, la ora 18.00, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, se afla in Romania si a mai participat vineri la inaugurarea noii cladiri a Liceului Teologic Reformat din Cluj-Napoca, unde va functiona o scoala profesionala, transmite HotNews.


UPDATE, ora 16.45:

Traian Băsescu a afirmat că nu este vorba de o întâlnire cu caracter oficial, ci cu caracter privat. Știind că vine la Cluj, l-am invitat și la București”, a spus șeful statului cu privire la Viktor Orban. 

„În cadrul întâlnirii se va discuta despre evoluții legate de relația româno-maghiara, modul cum unii politicieni maghiari trateaza probleme care țin de Constituția României în general, chiar riscuri cu privire la buna relație româno-maghiară”, a afirmat Traian Băsescu, care a menționat că nu va fi niciun comunicat după întâlnirea cu premierul Ungariei, Viktor Orban.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii