Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şeful Comisiei Europene Angela Filote va sosi în Tulcea. Află de ce (document)

ro

27 Aug, 2014 14:30 3012 Marime text
Șeful Reprezentanței Comisiei Europene în România, Angela Filote, continuă seria de vizite regionale. De această dată oficialul va fi prezent în județul Tulcea. Vizita va avea loc în perioada 29 august - 1 septembrie 2014.

Oficialul european se va întâlni cu reprezentanți ai autorităților locale și ai Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării și va vizita o serie de proiecte din județ realizate cu finanțare europeană. De asemenea,  Angela Filote va participa, în data de 29 august, la deschiderea oficială a celei de-a patra ediții a Festivalului Internațional al Bărcilor cu Vâsle RowmaniaFEST, desfășurat sub patronajul Reprezentanței Comisiei Europene.

"Merg la Tulcea pentru a descoperi potențialul fantastic al Dobrogei de nord, în care Delta Dunării reprezintă o atracție centrală, un adevărat rezervor de tradiții, de natură și de frumusețe. Această arie naturală protejată, de o mare valoare, are nevoie de o atenție specială pentru protecția mediului și cântărirea cu grijă a impactului activităților economice. Voi discuta cu autoritățile locale despre contribuția fondurilor europene la dezvoltarea sustenabilă a regiunii atât prin proiecte europene, cât si prin sprijinirea inițiativelor la nivel local", a declarat șeful Reprezentanței Comisiei Europene, Angela Filote.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii