Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:36 09 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şef nou la IPJ Tulcea

ro

10 May, 2017 13:05 3513 Marime text
Prin ordin al ministrului afacerilor interne, începând cu data de 10 mai, comisarul-şef de poliţie Dumitru Daniel Grădinaru a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, anunţă Centrul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
 
Viorel Iuliu Oltu, născut în 1963, este fostul şef, actualmente director al Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Toxice din cadrul IGPR.

Revenind la Dumitru Daniel Grădinaru, acesta este din Tulcea şi are 45 de ani. Cu o vechime de peste 20 de ani, este dornic de muncă, având experienţă în mai multe domenii din resortul poliţiei, ne-a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea.

În altă ordine de idei, cu aceeaşi dată, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisarul-şef de poliţie Haniș Alin Antoniu a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean BihorSursa foto: ziaruldetulcea.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii