Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:02 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sediul CECCAR Constanţa are o nouă înfăţişare. A colaborat cu Junker Design

ro

15 Oct, 2014 15:47 2614 Marime text
Primăria Constanţa a eliberat în data de 14 octombrie anul curent autorizaţia de construire numărul 1677 pentru a îi servi Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, filiala Constanţa.
Autorizarea de construire a fost solicitată pentru amplasare litere volumetrice pe faţada imobilului instituţiei situat din strada Cuza Vodă numărul 29.


Directorul CECCAR, Vasile Buzoiescu, a declarat că firma care a fost montată pe sediul instituţiei în urmă cu 4 -5 ani nu era vizibilă, de aceea a decis să amplaseze una noua, luminoasă. Aceasta a fost realizată de Junker Design şi a fost montată anul acesta.
“Am montat literele volumetrice pentru prezentarea instituţiei, pentru a fi mai vizibil în rândul celor care trec prin faţa instituţiei. Aveam o firmă pe partea laterală a instituţiei, într-o zonă în care nu putea fi observată. De asemenea, firma veche era neluminoasă şi mai puţin vizibilă. În cazul celei noi ne-am inspirat de la colegii din ţară”, a declarat directorul Vasile Buzoiescu.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii