Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședinţa coaliţiei de guvernare, pe tema rectificării bugetare a început

ro

02 Nov, 2018 17:00 1169 Marime text
Liderii coaliţiei de guvernare s-au reunit vineri pentru a discuta, în principal, despre rectificarea bugetară pe acest an, situaţia în cazul Fondului Suveran de Investiţii şi despre proiecţiile privind bugetul pe 2019, scrie Agerpres.ro. 

Şedinţa se desfăşoară în biroul lui Liviu Dragnea de la Cameră, iar preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a venit însoţit de mai mulţi lideri ALDE, printre care Daniel Chiţoiu şi Andrei Gerea.

La reuniune participă ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, care a avut anterior o întâlnire cu Liviu Dragnea.

Miercuri, preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, declara că va discuta cu reprezentanţii Partidului Social Democrat, astfel încât ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, să facă o prezentare în cadrul unei şedinţe a coaliţiei referitor la obiectivele proiectului de rectificare bugetară.

"În legătură cu rectificarea bugetară, vom discuta cu colegii din PSD ca ministrul de Finanţe să ne facă o informare la zi cu privire la execuţia bugetară până la finele lunii octombrie şi cu obiectivele care trebuie atinse până la sfârşitul anului, prin urmare care mai e nevoia de finanţare, dacă mai este o nevoie de finanţare, şi ce soluţii se întrevăd în acest sens, precum şi cu proiecţia bugetului pe anul 2019", preciza Tăriceanu. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii