Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secretarul de stat Daniel Vasile, prezent la Cernavodă

ro

09 Aug, 2013 11:43 1974 Marime text
Primăria Oraşului Cernavodă a lansat, azi, proiectul „Sănătate înainte de toate”. La eveniment a fost prezent şi secretarul de stat, Daniel Vasile, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Romi. Secretarul de stat a spus că a discutat cu Ministerul Sănătăţii urmând a se căuta soluţii pentru a veni în întâmpinarea soluţionării problemelor de sănătate, depistate în urma efectuării analizelor medicale gratuite.

La eveniment au fost prezenţi reprezentanţi ai Spitalului Cernavodă, ai prefecturii Constanţa, primăriei Cernavodă, dar şi beneficiarii programului.

Acţiunea este co-finanţată de către Agenţia Naţională pentru Romi, prin programul Anul Cetăţeniei, având drept obiectiv general Îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii de romi din oraşul Cernavodă. Obiectivul specific al proiectului îl reprezintă evaluarea stării de sănătate prin efectuarea unor medicale de bază pentru grupul ţintă. Valoarea totală a proiectului este de 41.360 lei, 90% din sumă fiind asigurată de Agenţia Naţională pentru Romi, iar 10% din bugetul local al oraşului Cernavodă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii