Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sebastian Stan, noul Captain America? (video)

ro

18 Mar, 2010 16:50 2008 Marime text

g_stan.jpgActorul de origine română Sebastian Stan este ultimul nume vehiculat de sursele mondene din SUA pentru a-l interpreta pe "Captain America", un personaj de benzi desenate extrem de popular în SUA şi în străinătate.

Născut la Constanţa, în august 1983, Stan este cunoscut în special pentru rolul prinţului Jack Benjamin, din serialul TV "Kings" şi pentru rolul Carter Baizen, din "Gossip Girl". El a fost desemnat să pozeze şi în revista GQ, unde îl imită pe Paul Newman în diverse ipostaze.

La vârsta de opt ani, la scurt timp de la revoluţie, a emigrat, împreună cu mama sa, la Viena, unde aceasta a avut un contrat ca pianistă. De aici, au plecat, patru ani mai târziu, la New York, unde mama lui Sebastian s-a căsătorit cu directorul unei şcoli private. În cadrulRockland Country Day School a jucat în diferite piese, printre care şi celebra "West Side Story".

A studiat actoria la Mason Gross School of the Arts, din cadrul UniversităţiiRutgers, din New Jersey, prin intermediul căreia a plecat, un an, la Londra, unde şi-a aprofundat experienţa în actorie la Shakespeare's Globe Theatre.

După experienţa britanică, s-a reîntors în SUA, unde a început să primească roluri mici, în diverse filme. A apărut şi într-un episod din "Low& Order". După ce a absolvit facultatea, în 2005, a fost distribuit în "The Architect", "The Covenant".

Sursa: Hotnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii