Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sebastian Ghiţă a anunţat că lansează RTV

ro

12 Oct, 2011 00:29 2117 Marime text

3456346.jpgSebastian Ghiţă, patronul Asesoft, a declarat că noua televiziune RTV emite începând de astăzi pe satelit, iar noua staţie de ştiri este liberă la retransmisie.

"Noi emitem pe licenţa RTV din spaţiile noastre de la Piaţa Presei Libere, din studiourile construite de Asesoft şi cu oamenii care au contract de muncă pe RTV pe satelitul Thor 6", a spus Sebastian Ghiţă.

Patronul Asesoft a refuzat să spună numele companiei prin care a obţinut licenţa audiovizuală, precizând că are o licenţă care a fost emisă în data de 9 septembrie 2011 o licenţă naţională prin satelit sub numele RTV. "Licenţa este RTV şi o găseşti pe site la CNA", a precizat Sebastian Ghiţă. "Avem şi înregistrare la OSIM pentru marca RTV", a mai spus omul de afaceri.

Pe site-ul CNA, singura companie care deţine licenţă pentru RTV este Ridzone din Târgu Jiu, ai cărei acţionari sunt Răitaru Ionuţ (95%) şi Răitaru Maria Mădălina (5%). Licenţa de transmisie prin satelit a fost obţinută la data de 9 iunie 2011, conform datelor din document.

Potrivit unei surse din CNA, televiziunea lui Ghiţă nu poate fi transmisă prin licenţa Ridzone pentru că acţionariatul este cu totul altul şi pentru că această firmă are dreptul să transmită pe trei judeţe.

Potrivit lui Gabriel Bugnar, producător de ştiri la Realitatea Media, Sebastian Ghiţă vorbeşte "la cacealma". Dacă şi-ar lansa televiziunea pe licenţa Realitatea, acesta ar fi un caz penal, a mai precizat el. "Ceea ce s-a anunţat astăzi pe crawl este o frecvenţă pentru emisie DTH, prin care Realitatea emite la nivel internaţional".

pe crawl-ul de la Realitatea TV a rulat toată ziua o informare cu noile frecvenţe ale postului RTV.

Sursa: Adevarul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii