Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se întâmplă la Cerchezu Copiii din Viroaga nu au ajuns la şcoală. Microbuzul ar fi plecat după materiale electorale

ro

29 Nov, 2012 15:15 3198 Marime text

Aproximativ 30 de copii din satul Viroaga au aşteptat astăzi în stradă timp de trei ore, de la 7.15 la 10.00, sosirea microbuzului şcolar pentru a fi transportaţi la şcoala din Cerchezu.

Şoferul şi microbuzul şcolar nu sunt la această oră în sat. Oamenii susţin că microbuzul ar fi fost trimis de primarul Ion Constantinescu la Constanţa după materiale promoţionale, destinate desfăşurării campaniei electorale. Alţii declară că microbuzul s-ar afla tot în scop electoral la mănăstire. Cert este că atât microbuzul şcolar cât şi şoferul au dispărut, iar copiii din Viroaga nu au mai ajuns la şcoală.

Consilierul local PNL, Valeriu Iacoboaiea, a declarat că părinţii i-au sesizat faptul că elevii nu au ajuns astăzi la şcoală şi că de la oamenii din localitate ar fi aflat că şoferul ar fi primit directive de la primarul Ion Constantinescu să plece la Constanţa după materiale electorale.

Directorul şcolii, Laura Budeanu, a precizat că elevii vor primi absenţe, urmând ca Inspectoratul Şcolar să fie sesizat în acest caz. Directoarea a mărturisit că nu ştie de ce copiii nu au ajuns la şcoala din Cerchezu, afirmând că a încercat în repetate rânduri să ia legătura cu primarul Ion Constantinescu pentru a afla ce se întâmplă, însă nu a reuşit să dea de acesta.

Primarul Ion Constantinescu neagă orice amestec în această poveste. Contactat telefonic în urmă cu 30 de minute primarul a precizat că nu ştia că elevii din Viroaga nu au ajuns la şcoala din Cerchezu, susţinând chiar şi că şoferul „dat dispărut” de oameni este în... localitate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anonim 18 Mar, 2013 17:32 Pacat de comuna cerchezu ca are un conducator al comunei plin de dezinteres care ca din codru si nu il prinde garda financiara si nimeni altii.Strazi nu sunt in comuna cerchezu sunt doar cateva ptr ai usura pe functionarii primariei sa nu isi mai rupa masinile in gropi in rest bate vantu pe strazi lumea moare de foame si ei continua sa proasteasca cetatenii.Cumpara voturile cu bani si alimente si nimeni nu ii prinde de ce??? Sunt foarte revoltat pe actualul primar si pe locuitorii comunei pentru ca ei continua sa il voteze, sunt inconstienti din cauza saraciei si domnul primar cumparand voturile.Unde sunt banii pentu islazuri acordati de uniunea europeana unde sunt strazile canalizarile iluminatul public unde? in buzunarul mafiotului.Concluzia? Oamenii se pare ca le este bine sa traiasca in cocina primind odata la 4 ani 100 lei pe cap de familie ptru un vot.