Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se închide Constanța? Circulația spre Cumpăna și Lazu a fost oprită. Urmează închiderea drumului spre Năvodari

ro

06 Jan, 2017 10:08 17746 Marime text


Circulația dinspre Lazu spre Constanța este blocată la această oră. De la centrul comercial Auchan, circulația este blocată, și nu mai poate înainta spre Cumpăna sau Lazu. Pe sensul de mers spre Constanța, se circulă în condiții de iarnă.
 
Potrivit martorilor, toate mijloacele de transport în comun care circulă în zonă întorc în drum și nu mai ajung la Auchan.

Citește și

 
Călătorii care aveau drum spre Cumpăna sunt nemulțumiți că nu mai pot ajunge la casele lor. Un grup de 10 persoane, care au fost opriți din drumul lor către Cumpăna sunt nemulțumiți de decizia de blocare a circulației și au pornit pe jos spre localitatea învecinată Constanței, în ciuda viscolului puternic.
 
Și spre Năvodari se pare că se va închide circulația. Un echipaj de Poliție stă la capătul stațiunii Mamaia și nu mai permite șoferilor să circule spre Năvodari.
 
Reamintim că și drumul dinspre Valu lui Traian este blocat circulației după ce un microbuz cu pasageri s-a pus de-a curmezișul pe drum, în dreptul vaporașului de la intrarea în Constanța.
 
Comandamentul Judetean pentru Situatii de Urgenta, din ordinul Prefectului, a hotarat, in aceasta dimineata, din cauza conditiilor meteo extreme, sa inchida toate drumurile judetene si cele nationale.

Reprezentantii Consiliului Judetean Constanta, precum si cei ai Regiei Autonome de Drumuri si Poduri se afla in teren, unde patruleaza de la un cap la altul judetul pentru deszapezirea drumurilor. Echipajele regiei imprastie cantitati importante de material antiderapant.
 
Mai mult, echipajele de interventie ale RAJDP asigura permanenta in toate localitatile din vecinatatea sectiilor regiei de la Cuza Voda, Baneasa, Topraisar, Tariverde, Harsova, Cheia si Dumbraveni, intervenind la solicitarile primariilor. De asemenea, locuitorii judetului pot anunta cazurile de urgenta la dispeceratul central al RAJDP:  0241 693 527, 0735/008802, precum si la Consiliul Judetean Constanta telefon: 0241488404.

Drumurile judetene vor fi deschise in momentul in care Comandamentul Judetean pentru Situatii de Urgenta va considera ca se poate circula in conditii sigure.

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Marius Horia Tutuianu, face apel, inca o data, catre toti locuitorii judetului sa nu paraseasca in aceasta perioada localitatile de domiciliu evitand astfel situatiile periculoase.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii