Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Circulația pe DN 3, între Murfatlar și Cobadin și pe DN 2A, între Ovidiu și Mihail Kogălniceanu, reluată

ro

26 Nov, 2023 19:14 3732 Marime text
foto: IPJ Constanța
La această oră, a fost reluată circulația pe D.N. 3, între Murfatlar și Cobadin, precum și pe D.N. 2A, între Ovidiu și Mihail Kogălniceanu.

Polițiștii constănțeni acționează în continuare pe principalele artere de circulație, în filtre rutiere și pentru deconcestionarea traficului, acolo unde s-au creat blocaje, informează IPJ Constanța. 


Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, 26 noiembrie, o atenţionare Cod galben de vânt valabilă până luni, la ora 10:00, în Moldova, Dobrogea, sud-vestul Munteniei, sudul şi vestul Olteniei.În intervalul 26 noiembrie, ora 20:00 - 27 noiembrie, ora 10:00, în zonele menţionate se vor semnala intensificări ale vântului, temporar zăpadă viscolită.

În Moldova, Dobrogea, sudul şi vestul Olteniei şi sud-vestul Munteniei vântul va avea intensificări, cu viteze de 55...65 km/h. În Carpaţii Meridionali şi local în Carpaţii Orientali, iar la începutul nopţii şi pe litoral şi în Delta Dunării, vor fi rafale în general de 70...80 km/h.

Totodată, în estul şi sud-estul teritoriului, precum şi la munte zăpada depusă va fi viscolită, iar temporar vizibilitatea va fi redusă, anunță meteorologii. 



Citește și:

RAJA ConstanțaVești bune pentru municipiu! Situația actualizată a localităților afectate de lipsa apei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii