Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbari in managementul Antenelor

ro

01 Sep, 2010 23:49 1711 Marime text
Incepand cu 1 septembrie, Adriana Pava preia functia de redactor-sef al Departamentului Stiri Antena 1, iar Marius Huc este noul redactor-sef Antena 3. Producator General Stiri Antena 1 si Antena 3 este de la aceeasi data Octavian Basoc.

"Aceste schimbari survin ca parte a strategiei Intact Media Group pe termen lung, strategie care vizeaza consolidarea, dezvoltarea si cresterea brandurilor sale. Procesul a inceput in mod natural cu numirea lui Alin Romascan la 15 iunie in functia de Head of News. Cred cu tarie ca in acest moment avem o echipa de stiri foarte putrenica si, atat eu cat si Alin Romasca, suntem hotarati sa consolidam aceasta echipa pe termen lung", a declarat Mihai Gadea, director general Antena 3.

Adriana Pava lucreaza de 12 ani in trustul Intact, ultima pozitie ocupata fiind cea de redactor-sef adjunct la Observator 19.

Marius Huc activeaza de 17 ani in mass media romaneasca, lucrand in departamentele de stiri ale principalelor televiziuni din Romania.

Octavian Basoc are o experienta de 19 ani in televiziune, ocupand pozitii ca Producator General la TVR si Producator General si Director de productie la Antena 3.

Intact Media Group detine posturile de televiziune Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV, GSP TV, publicatiile Jurnalul National, Saptamana Financiara, Gazeta Sporturilor, Financiarul si posturile de radio Radio ZU si Romantic FM.

Sursa: Wall-street.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii