Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal uriaș la Brigada de Poliție Rutieră

ro

31 Jul, 2015 22:27 2685 Marime text
 
Opt polițiști au fost reținuți pentru că ar fi mușamalizat un accident rutier, informează B1 TV. Este vorba despre un accident rutier care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni. Autorul accidentului, în urma căruia o femeie a fost rănită, ar fi un polițist de la Brigada Rutieră. 
 
Acesta s-ar fi înțeles să mușamalizeze cazul împreună cu alți trei polițiști de la Brigada Rutieră, printre care și adjunctul acestei structuri, Daniel Piștea, precum și cu alți patru polițiști de la Secția 2, printre care și șeful secției. 
 
Astfel, potrivit unor surse, femeia rănită în urma accidentului a fost dusă la spital sub pretextul unui accident de muncă. Totul s-ar fi întâmplat pe raza Secției 2. Din informațiile care există în acest moment, victima ar fi suferit o intervenție chirugicală, iar când starea sa s-a amelioaret, femeia a depus o plângere. Ca atare, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a strâns probe în acest doasar a decis ca cei opt polițiști, printre care și autorul accidentului, să fie reținuți. 

Sursa: b1.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii