Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal pentru plajă la Eforie Nord (Video)

ro

13 Aug, 2011 14:26 2301 Marime text

Turiştii s-au enervat când au fost anunţaţi că operatorul unei plaje din Eforie Nord a decis să extindă zona privată unde se stă numai pe şezlonguri şi nu mai au voie să îşi întindă cearşafurile pe nisip. Supăraţi, oamenii au cerut explicaţii.

"Pe latura asta nu erau şezlonguri. Parii erau bătuţi aici, iar acum gata, s-a ocupat totul cu şezlonguri. Nu avem unde să ne aşezăm. Chiar nu avem voie să ne aşezăm undeva pe cearceaf!", a declarat un turist.

"Cum să obligi omul să stea pe sezlong? Poate nu-i place, poate vrea să stea pe nisip că de aia a venit la mare, nu?!", a adăugat alt turist.

www.realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SCANDAL SI LA NAVODARI 13 Aug, 2011 11:55 IN DUPA AMIAZA ZILEI DE VINERI SI LA NAVODARI PATRONII UNEI TERASE CU SEZLONGURI AU AGRESAT UN TANAR CARE MI S-A PARUT LINISTIT CU FAMILIA LA PLAJA.PATRONII TERASEI INARMATI CARE CU BATE CARE CU CUTIT L-AU AGRSAT SI ALERGAT LA UN MOMENT DAT CU MASINA (O MASINA CU VOLAN PE DREAPTA )MA GANDESC DACA NU ERA CU UN ATV PE CARE I L-AU DEVASTAT,CE SE INTAMPLA???AM VAZUT O FATA DISPERATA CARE SUNA LA POLITIE SI NU PRIMEA RASPUNS,LA UN MOMENT DAT A SARIT IN MASINA SI SE TINEA DUPA AGRESORI.NU STIU CE S-A MAI INTAMPLAT DAR LA TERASA CU PRICINA S-AU ADUNAT MULTE PERSOANE CU FIGURI DUBIOASE DE PARCA ASTEPTAU UN ASALT.A VENIT UN POLITIST CARE LE INMANA NISTE HARTII,RADEAU GLUMEA DE PARCA VENISE LA RUDE,NICI O ATITUDINE DE OM AL LEGII(PAREAU PRIETENI.VA MULTUMESC.