Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update Scandal la conferinţa lui Remus Cernea

ro

12 Apr, 2013 13:31 1775 Marime text
Începe scandalul la conferinţa parlamentarului Remus Cernea. Sorin Belu, preşedintele Partidului Verde Constanţa, a venit la sediul cabinetului parlamentar şi a dezlipit afişele cu Partidul Verde, luând inclusiv sigla partidului  din geam.

Remus Cernea susţine că Sorin Belu nu mai este membru al partidului. De asemenea, a mai spus că gestul „este absolut incalificabil”.

UPDATE 1: Sorin Belu a recunoscut că figurează pe lista de excluderi a Partidului Verde. Acesta a mărturistit că verzii de la Constanţa au fost deranjaţi de iniţiativa privind finanţarea cultelor a lui Cernea.

UPDATE 2: Sorin Pripişi, director în cadrul Primăriei Constanţa, a fost văzut în apropierea cabinetului lui Cernea, cu puţin timp înainte de conferinţă.

UPDATE 3: Deputatul Remus Cernea a precizat că nu va depune plângere împotriva lui Sorin Belu.

UPDATE 4: La sediul cabinetului parlamentar al lui Cernea au venit mai mulţi bătrâni de la un azil şi un preot.

UPDATE 5: Comentând declaraţiile lui Mazăre, Remus Cernea a precizat: „Nu mă las intimidat. Acele acuzaţii la adresa mea nu ar trebuit formulate înainte ca eu să fiu sunat”.

„Sub nicio formă nu voi răspunde intimidării”, a mai adăugat Cernea. Deputatul a mai spus că nu-şi va cere scuze. A precizat însă că după declaraţiile de luni ale lui Mazăre a avut discuţii informale cu PSD Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii