Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Saturn găzduiește „Școala de vară a pacienților cronici”

ro

22 Aug, 2014 15:40 1852 Marime text
Asociația Transplantatilor din România (ATR) anunță că la Saturn – Mangalia va avea loc în perioada 25 – 30 august 2014, „Școala de vară a pacienților cronici”, activitate care se realizeaza in parteneriat cu Primaria Municipiului Mangalia si cu Sanatoriul Balnear Mangalia.
Primarul Cristian Radu a declarat: „Primaria Mangalia sprijina actiunile ATR desfasurate in scop umanitar, aflandu-se in al treilea an consecutiv de parteneriat cu aceasta asociatie. Ne dorim ca pentru participantii la prima editie a "Scolii de vara a pacientilor cronici - Mangalia 2014" sa fie un bun prilej de cunoastere a potentialului balneoclimateric pe care il poseda sudul litoralului cu precadere zona Mangalia."

De asemenea, Gheorghe Tache, presedintele Asociatiei Transplantatilor din Romania susține: „Pentru pacientul cronic cu insuficienta de organ vital faza terminala, esential este sa invete sa traiasca cu afectiunea pe care o are. Prin activitatile Scolii de vara a pacientilor cronici, ne propunem sa-l invatam pe pacient drumul spre starea de echilibru.”

sursă foto: www.e-transplant.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii