Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sărbătoare la Nicolae Bălcescu Primarul Viorel Bălan împlineşte 48 de ani

ro

16 Oct, 2014 12:33 1496 Marime text
Primarul Viorel Bălan îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere. În calitate de şef al administraţiei publice locale din Nicolae Bălcescu, Viorel Bălan a reuşit, în mandatul 2008-2012, să ducă la bun sfârşit 35 de proiecte. Printre cele mai importante amintim: construirea Grădiniţei Carusel din comuna Nicolae Bălcescu, realizarea sistemului de alimentare cu apă în satul Dorobanţu, construirea unei capele ortodoxe la Nicolae Bălcescu, continuarea reparaţiei trotuarelor în Nicolae Bălcescu şi Dorobanţu, efectuarea unor lucrări de amenajare a cursurilor de apă din comuna Nicolae Bălcescu şi din satul Dorobanţu, realizarea de reparaţii interioare şi exterioare la instituţiile de învăţământ, înfiinţarea serviciului de salubrizare, efectuarea unor lucrări de întreţinere a drumurilor comunale, amenajarea unei parcări la Liceul IC Brătianu, crearea unui teren de sport cu instalaţie nocturnă în incinta Şcolii cu clasele I-VIII din satul Dorobanţu, realizarea de lucrări de reparaţii la geamia din localitatea Nicolae Bălcescu şi montarea de camere de supraveghere video în Nicolae Bălcescu şi Dorobanţu.

Primarul comunei Nicolae Bălcescu a obţinut la cel de-al doilea mandat cu 60,42% de voturi, mărturisind la momentul învestirii în funcţie că are ca prioritate în mandatul 2012 - 2016 asfaltarea tuturor străzilor din comună.

Viorel Bălan a trecut de la Partidul Democrat Liberal la Partidul Naţional Liberal, în anul 2012, explicând că a luat această decizie prin aceea că face politica oamenilor, nu a partidelor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii