Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Salvatorii au sistat căutările de la Corbu. Un băiat de 14 ani a dispărut în valurile mării

ro

11 Jun, 2018 20:13 1106 Marime text
Echipa de scafandrii sistează în această seară căutarile din Corbu, acolo unde, duminică după amiază, un băiat de 14 ani a dispărut în valurile mării.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al Județului Constanța a reluat luni dimineață căutarea trupului adolescentului. 25 de scafandri cu 7 autospeciale și o barcă au participat la operațiune. Este vorba despre scafandrii de la Inspectoratele Județene pentru Situații de Urgență (Alba, Suceava, Hunedoara, București-Ilfov, Vrancea, Teleorman și Constanța). Cei din țară se afla în stagiul de antrenament la Centrul de Antrenament al Scafandrilor de Intervenție Constanța.

Băiatul dispărut avea o poveste de viață impresionantă. Adolescentul a fost părăsit de mama lui, la naștere, în Spitalul de Urgență din Tulcea. A ajuns, ulterior, la Centrul Maternal din Mangalia apoi s-a instituit măsura plasamentului la un asistent maternal profesionist. Copilul nu a ținut legătura cu mama sa, aceasta schimbându-și foarte des domiciliul iar despre tatăl său nu există informații. Potrivit psihologilor DGAPSC Constanța, A.G. era un copil receptiv, afectuos și calm dar cu o gândire naivă și destul de timid.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii