Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a inventat păpușa care ajută copiii să doarmă (video)

ro

26 Jul, 2016 19:18 2401 Marime text
Psihologul islandez Eyrun Eggertsdottir este ”părintele” unei păpuși ce adoarme copiii. Secretul păpușii magice este că, atunci când copilul o apasă pe piept, ea emite bătăile unei inimi umane și sunetul unei respirații liniștite.
 

”Păpușa ajută copiii să doarmă mai mult, să se simtă mai bine și le oferă un sentiment de siguranță", afirmă psihologul, citat astăzi de 7sur7.be.

 
Păpușa botezată Lulla imită bătăile inimii și respirația liniștită a unei mame care se odihnește. Copilul o strânge în brațe și adoarme în sunetele care îi amintesc de blândețea vieții sale intrauterine, după cum susține psihologul. Lulla are trăsături umane și ochii închiși pentru a îndemna la somn, iar materialul din care este confecționată păstrează perfect mirosurile mamei și tatălui, după ce părinții sunt invitați să petreacă puțin timp cu ea înainte să ajungă la copil. Acestuia îi va plăcea să simtă mirosul lor familiar. Părinții sunt foarte mulțumiți.
 

"Copiilor mei le-a fost mereu greu să adoarmă fără mine. Lulla îi ajută să adoarmă și să doarmă, ceea ce îi dă mamei lor obosite un răgaz la care visează de multă vreme", spune o mamă, citată de agerpres.ro.

  

"Mulțumesc pentru formidabila dvs. invenție. Nu numai că fiul meu o adoră, dar, când funcționează Lulla, soțul meu nu mai sforăie. Am încercat acest lucru de mai multe ori și, când se oprește, începe să sforăie din nou. Este o minune! Toți dormim mai bine, așa că <mulțumesc>", arată o altă mamă.

 
Păpușa este în prezent victima propriului său succes, fiind greu de găsit. Primele 5.000 de exemplare s-au epuizat într-un timp record și mulți părinți așteaptă comercializarea celei de-a doua serii. Lulla se vinde cu circa 100 de dolari și se găsește și pe eBay, unde prețul ei este de trei ori mai mare, încheie 7sur7.be, citat de agerpres.ro.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii