Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a dispus reţinerea secretarei unei școli din Craiova. Ar fi cerut mii de euro șpagă mai multor persoane

ro

12 Feb, 2016 13:56 1243 Marime text
 
Miercuri, 10 februarie, ofiţerii din cadrul Direcției Generale Anticorupție (DGA) - Serviciului Judeţean Anticorupţie (SJA) Dolj, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul  Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj şi în baza ordonanţei de delegare emisă în cauză, au participat la organizarea şi efectuarea a două percheziţii  pe raza mun. Craiova, la domiciliul unei persoane fizice şi la o unitate şcolară unde aceasta îşi desfăşoară activitatea, existând suspiciuni de comitere a mai multor infracțiuni de trafic de influenţă şi înşelăciune.
 
La nivelul SJA Dolj, în perioada decembrie 2015 – februarie 2016, au fost înregistrate denunţurile mai multor persoane prin care sesizau faptul că, în perioada 2015 – 2016, C.A., secretară la o școală generală din Craiova, a pretins şi primit sume de bani cuprinse între 1.000 lei şi 15.000 euro pentru a le facilita angajarea la diverse instituţii publice din Craiova.
 
În cursul aceleiaşi zile, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, au fost conduse mai multe persoane în vederea audierii şi stabilirii întregii activităţi infracţionale, cercetările efectuându-se pentru probarea mai multor infracţiuni de trafic de influenţă, cumpărare de influenţă şi înşelăciune.
 
În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reţinerea inculpatei C.A. pentru o perioadă de 24 ore, iar în data de 11.02.2016, Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile.



Sursa foto: pressalert.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii