Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Roxana Ciuhulescu de la Pro Motor a fost la Constanţa pentru a se antrena împreună cu scafandrii militari

ro

15 Mar, 2013 15:09 3738 Marime text
Astăzi scafandrii militari au primit vizita unei prietene dragi: Roxana Ciuhulescu, se arată pe pagina de Facebook a MApN. Roxana a absolvit deja trei cursuri de scafandri, dar astăzi a fost alături de unii dintre cei mai bine pregătiţi militari din Armata României, scafandrii militari. La cursurile care se desfăşoară în cadrul Centrului de Scafandri din Constanţa şi în bazinul Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” participă un număr de 32 de cursanţi din cadrul Forţelor Navale, Forţelor Terestre precum şi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.
După efectuarea vizitei medicale obligatorii, Roxana a intrat alături de instructori din cadrul Centrului de Scafandri în laboratorul hiperbar pentru a efectua o serie de teste specifice scafandrilor de luptă.
A urmat apoi un alt exerciţiu practic care a însemnat scufundări în tandem în bazin. Aici, instructorii nu au iertat-o pe prezentatoarea Pro Motor şi împreună au executat scufundări şi exerciţii de acordare a primului ajutor.
„Scafandrii vor continua pregătirea până în luna aprilie, săptămâna viitoare începând ieşirile în mare. Sperăm că Roxana va fi alături de ei şi la unele dintre aceste antrenamente”, se mai menţionează pe pagina de Facebook a MApN.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii