Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

România a inventat autostrada cu o banda pe sens Tronsonul Cernavodă-Medgidia va fi drum naţional şi va avea restricţii de viteza

ro

13 Jul, 2012 09:40 1296 Marime text

Tronsonul Cernavodă - Medgidia al autostrăzii Cernavodă - Constanţa va fi inaugurat săptămâna viitoare, traficul urmând să se desfăşoare pe o singură cale, în regim de drum naţional, anunţă Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

Potrivit CNADNR, deschiderea oficială a circulaţiei pe o cale a autostrăzii Cernavodă - Constanţa, tronsonul Cernavodă - Medgidia, va avea loc în 19 iulie, de la ora 11.00, la Nodul rutier Cernavodă.

Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a anunţat, la începutul lunii, că din 20 iulie se va putea circula de la Bucureşti la Constanţa, pe autostradă.

"În 20 iulie, pe sectorul Medgidia - Cernavodă se dă drumul în regim de drum naţional, cu indicatoare de drum naţional, cu restricţiile de drum naţional, tocmai pentru a facilita accesul turiştilor la mare. Se va circula cu maxim 80 de kilometri la oră, pe o singură cale, pe două benzi, o bandă pe fiecare sens. De la Medgidia la Constanţa, inclusiv Centura municipiului Constanţa, va fi în regim de autostradă, cu toate segmentările, cu măsurile pentru siguranţa circulaţiei, se va circula cu 130 de kilometri pe oră", afirma ministrul Ovidiu Silaghi, după o vizită pe şantierul autostrăzii Cernavodă - Medgidia.

Sursa: www.stirileprotv.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii