Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:40 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Presa internaţională titrează despre victoria Simonei Halep „Românca a fost prea puternică pentru italiancă”

ro

29 Mar, 2015 23:22 1930 Marime text
După noua performaţă obţinută în carieră de Simona Halep, presa internaţională a notat mai multe cuvinte de laudă la adresa româncei originară din Constanţa. Jurnaliştii străini au remarcat jocul solid al Simonei, dar şi evoluţia bună a italiencei.

"Simona Halep a ajuns pentru prima oară în optimi la Miami, după ce-a învins-o pe Giorgi. Românca a fost prea puternică pentru italiancă şi atinge optimile după ce de trei ori s-a oprit în rundă a III" - WTA.

"Tenismena româncă a învins-o pe Giorgi şi a obţinut cea de-a 12-a victorie consecutivă în circuitul WTA" - L'Equipe (Franţa).

"Italiancă a făcut un meci bun, dar a comis multe greşeli. Simona a profitat de aceste cadouri şi a jucat bine" - Tennis World (SUA).

"Simona şi-a arătat clasa în jocul cu Cămilă Giorgi, care a început bine partida" - Sports Mole (Marea Britanie).

"O nouă victorie pentru Simona, care îi poate lua locul Marie Sharapova în clasamentul WTA dacă se impune la Miami" - La Presse (Canada).

"Giorgi se opreşte în turul trei, după un meci cu Simona Halep, în care nu a putut facă mai mult" - La Repubblica (Italia).

Simona Halep s-a calificat duminică seară în optimile de finală ale Openului de la Miami, după ce-a învins-o în turul III pe Cămilă Giorgi (Italia, locul 37 WTA), în două seturi, scor 6-4, 7-5.

Sursă: ziare.com

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii