Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultatul-şoc al necropsiei în cazul lui Robert Dănceanu Campionul nu a murit din cauza loviturilor! (document)

ro

07 Aug, 2014 12:39 3022 Marime text
Viorica Ancuta Cârcu, supranumită în presă „Sexy-Peremista“, se arată indignată pe contul personal de Facebook, cu privire la rezultatul necropsiei realizate în cazul lui Robert Dănceanu.

"Priviţi ceea ce am tradus mai jos: Medicii legişti zic că Robert Dănceanu a murit din cauza unui edem pulmonar şi a problemelor cu respiraţia... Şi Ambasada României nu s-a implicat cu nimic. A trecut o săptâmană, ce credeţi că urmează? Resemnare, uitare...?!?", scrie Viorica Ancuţa Cârcu pe pagina de socializare. 

Viorica Ancuta Cârcu a postat pe Facebook şi documentul emis de medicii legişti pe care îl găsiţi în secţiunea Documente de mai sus.


Se solicită reluarea necropsiei


"Noi, românii din Tenerife, cerem autorităţilor române să se implice în acest caz şi să ne ajute pentru aflarea adevărului. Mama lui Robert, care e deja aici va cere zilele acestea o nouă autopsie pentru a se afla adevărul", este o altă declaraţie postată pe Facebook de Ancuţa Cârcu, sora lui Tony Cârcu al cărui angajat a fost Robert Dănceanu.


Amintim că multimplu campion la box, originar din Mangalia, Robert Dănceanu, în vârstă de 39 de ani, a fost decedat în urma unei altercaţii într-un club din Tenerife, fiind lovit de către spaniolul Moises Ruibal. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital, însă a decedat la scurt timp.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii