Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:30 17 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultatele repartizării computerizate Absolvenţii clasei a VIII-a au aflat la ce liceu vor studia următorii patru ani

ro

19 Jul, 2016 16:18 1692 Marime text
Azi, absolvenţii clasei a VIII-a au aflat la ce liceu vor studia, Ministerul Educaţiei făcând publice rezultatele primei repartizări comuterizate.

În pieroada 8-12 iulie, părinţii şi absolvenţii au completat opţiunile în fişele de înscriere la liceu, iar astăzi au aflat rezultatele primei repartizări computerizate.

Pe data de 20 iulie urmează să se afişeze rezultalele în şcolile gimnaziale, adică lista absolvenţilor repartizaţi proveniţi din şcolile respective şi lista cu locurile neocupate în liceele din judeţ.

De asemenea, în perioada 21 - 29 iulie are loc depunerea dosarelor de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi.

Reamintim că media de admitere, pe baza căreia s-a realizat înscrierea în clasa a IX-a a absolvenţilor învăţământului gimnazial, se calculează ca medie ponderată între media generală la Evaluarea Naţională susţinută de absolvenţii clasei a VIII-a, care are o pondere de 75%, şi media generală de absolvire a claselor a V-a - a VIII-a, care are o pondere de 25% în calculul mediei de admitere.

Rezultatele primei repartizări computerizate pot fi consultate AICI

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii