Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reținut de polițiști pentru furt calificat

ro

18 Aug, 2016 16:22 1024 Marime text
Poliţiştii cercetează un tânăr de 19 ani, din municipiul Feteşti sub aspectul comiterii mai multor infracţiuni de furt calificat. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore.
 
În cursul nopţii de 16 august, Poliţia Municipiului Feteşti a fost sesizată de către doi cetăţeni, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în autoturismele aflate parcate în faţa locuinţelor, iar din interiorul acestora au fost sustrase diferite bunuri.
 
S-a reuşit identificarea în scurt timp a persoanei bănuite, un tânăr de 19 ani, din municipiul Feteşti. Bunurile sustrase au fost recuperate şi predate părţilor vătămate.
 
Ulterior, alte patru persoane s-au prezentat la sediul poliţiei şi au sesizat că persoane necunoscute au pătruns în autoturismele personale aflate parcate pe raza municipiului Feteşti, de unde au sustras bunuri.
 
În urma extinderii cercetărilor, anchetatorii au stabilit faptul că persoana menționată mai sus, este bănuită şi de comiterea celor patru furturi calificate.
 
Tânărul de 19 ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar astăzi a fost prezentat magistraţilor, care au emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.



Sursă foto: portalsm.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii