Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restricţii rutiere instituite de autorităţi de Ziua municipiului Constanţa pe tronsonul Capitol – Piața Ovidiu

ro

20 May, 2018 13:14 3324 Marime text
Cu ocazia organizării evenimentelor dedicate ”Zilei Constanței”, Primăria Municipiului Constanța anunță că, de duminică, 20 mai 2018, ora 18:00, se va interzice oprirea/staționarea/parcarea autovehiculelor pe bd. Tomis, tronsonul Capitol – piața Ovidiu, inclusiv în parcările de la Poștă și de la Sala Sporturilor.
În ziua de 21 mai 2018, de la ora 14:00 se va restricționa parțial și temporar zona de deplasare de pe str. Mircea cel Bătrân cuprinsă între străzile Smârdan și Decebal, pentru a permite oprirea autobuzelor care vor transporta participanții la paradă. Începând cu ora 15:15 se va închide total circulația pe bd. Tomis, traseul de desfășurare al paradei, cuprins între zona Capitol și piața Ovidiu. De asemenea, va fi oprită circulația la intersecția b-dului. Tomis cu str. Traian, respectiv intersecția b-dului. Tomis cu b-dul. Ferdinand, fapt care va conduce la întârzieri ale mijloacelor de transport în comun de aproximativ 10-15 minute.
Pentru buna desfășurare a circulației se recomandă evitarea zonelor respective, iar Poliția Rutieră Constanța și Serviciul Rutier al Direcției Generale a Poliției Locale Constanța vor asigura dirijarea traficului și în alte intersecții, cum ar fi:
str. Mircea cel Bătrân cu b-dul. Mamaia;
str. Răscoala 1907 cu b-dul. Mamaia;
str. Mihai Viteazu cu b-dul. Mamaia;
str. Mihai Viteazu cu b-dul. Ferdinand;
str. Mihai Viteazu cu str. Traian;
str. Traian cu str. Termele Romane;
str. Răscoala 1907 cu b-dul Ferdinand.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii