Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:41 22 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restricţii de circulaţie pe Autostrada A1. Cinci drumuri naţionale sunt închise. Ce rute ocolitoare au şoferii

ro

19 Jul, 2019 07:17 464 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că pe DN 5 București - Giurgiu, traficul rutier pe podul peste Argeș de pe raza localităţii Adunații Copăceni, judeţul Girgiu, este închis pentru reparații.

Astfel, circulaţia se desfăşoară deviat pe un pod provizoriu din apropiere, pe câte o bandă pentru fiecare sens de mers, cu restricţie de viteză de 30 km/h.
 
În vederea continuării lucrărilor de reparaţii la pod, efectuate pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, până la data de 1 august a.c., pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, pe sensul de mers către Bucureşti, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, se circulă doar pe banda a doua, cu restricţie de viteză de 80 km/h.
 
Sunt alte patru drumuri naţionale, pe care traficul este închis ca urmare a afectării părţii carosabile din cauza precipitaţiilor abundente, după cum urmează:
 
  • DN 2L, la kilometrul 59+900, în Soveja, judeţul Vrancea, ca urmare a precipitaţiilor abundente din cursul verii 2018, care au dus la prăbuşirea dalei de beton a podului, pe toată lăţimea căii de rulare;
  • DN 2N, la kilometrul 15+270 metri, în zona localităţii Căiata, judeţul Vrancea, din cauza nerespectării restricției de tonaj existente (8,5 tone), care a afectat pasajul superior la trecere peste calea ferată. Din acest motiv, circulația rutieră este dirijată pe ruta ocolitoare DN 2 (Dumbrăveni) - Obrejiţa - DJ 202E- Sihlea - DC 186 - Căiata - DN 2N;
  • DN 12B, pe tronsonul kilometric 0+452 - 0+487, în Slănic Moldova, judeţul Bacău, din pricina unei alunecări de teren ce a dus la tasarea platformei carosabilului, traficul fiind dirijat pe ruta ocolitoare: DN 12A km 103+000 - str. 1 Mai - str. Răducanu - str. Podu de Fier - str. Tiseşti - str. Semicercului - str. Bradului - intersecţie cu DN 12B km 2+000 şi retur);
  • DN 73D, la kilometrul 41, în localitatea Boteni, judeţul Argeş, ca urmare a unei alunecări a corpului drumului cu deplasarea acestuia pe un sector de 200 metri. Ruta ocolitoare este DN 73 Piteşti - Câmpulung.

Ti-a placut articolul?

Comentarii