Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reporteri fara Frontiere condamna obscenitatile lui Gigi Becali la adresa unei jurnaliste

ro

16 Mar, 2010 14:50 1997 Marime text

gigi_des_123.jpgLimbajul obscen folosit de europarlamentarul Gigi Becali la adresa jurnalistei Cornelia Popescu de la publicaţia online Ziua Veche este condamnat de Reporteri fără Frontiere şi de organizaţia sa parteneră în România, Active Watch, care se declară şocate de atitudinea europarlamentarului.

"Este inaceptabil ca un membru al Parlamentului European să o insulte pe Popescu într-un mod atât de virulent şi deranjant. Declaraţiile de interese financiare pe care le fac parlamentarii europeni nu sunt doar obligatorii, ci sunt, de asemenea, de interes public. Jurnaliştii au o obligaţie în a pune întrebări legate de aceste declaraţii, iar parlamentarii europeni trebuie să răspundă în detaliu. Reacţia absurdă a lui Becali nu reuşeşte să ascundă dorinţa sa de a evita acest subiect. Natura exactă a intereselor sale financiare şi a posesiunilor sale trebuie să fie explicată", spun reprezentanţii celor două organizaţii.

Pe 10 martie, într-o convorbire telefonică despre contradicţiile din declaraţiile de interese pe care Becali le-a făcut la Parlamentul European şi alte declaraţii publice ale sale, europarlamentarul a folosit cuvinte obscene la adresa jurnalistei, după ce, în debutul discuţiei, a ironizat numele ziarului la care lucrează Cornelia Popescu.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii