Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Replica lui Ponta Nu mă tem de ruperea PSD

ro

27 Nov, 2014 23:04 1445 Marime text
Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat că nu se teme de ruperea PSD în urma excluderii din partid a lui Marian Vanghelie, Mircea Geoană și Dan Șova.
 
Victor Ponta a precizat că și-a depus mandatul în fața colegilor din Comitetul Executiv Național, "pentru că așa este corect" la finalul unui ciclu electoral.
 
"Le-am pus la dispoziția colegilor mei mandatul meu, pentru că așa este corect și dacă câștigam, și dacă pierdeam. E vorba de un ciclu electoral. În orice variantă și oricâte se câștigă sau se pierd, echipa care a condus partidul în cele patru alegeri își depune mandatul și se formează un nou proiect și o nouă echipă. Însă toți colegii mei au considerat, și eu sunt de acord cu acest lucru, că nu poți în decembrie deja să vii cu noul proiect, cu noua echipă, e mult prea repede și mult prea grăbit. Or, în primăvară, cu siguranță se va alege pe baza noului proiect, noua echipă care va conduce partidul în următorii patru ani", a arătat Ponta.
 
El a mai declarat că își asumă eșecul prezidențialelor și că rămâne președintele PSD până în primăvara anului viitor.
 
"Toată echipa de conducere își încheie mandatul, echipa care a fost aleasă în 2012, dar nu pentru că a pierdut la prezidențiale. (...) Nu mi-am dorit niciodată să piardă partidul cu mine candidat, întotdeauna mi-am dorit să câștige cu mine, chiar și necandidat, acest lucru este valabil și pentru anul viitor. Nu trebuie să fiu eu cel care am prima poziție și să pierdem, trebuie să fiu din echipa care câștigă. (...) Victoria are o mulțime de părinți. Înfrângerea este orfană, mai puțin înfrângerea din 16 noiembrie. Părintele înfrângerii din 16 sunt doar eu", a spus președintele PSD. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii