Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:22 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Recepție la Ambasada SUA de Ziua Independenței. Cine a fost de la Constanța

ro

02 Jul, 2016 07:36 6232 Marime text
Aseară, ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, a organizat recepția care celebrează Ziua Independenței.
 
La recepția de Ziua Statelor Unite au participat președintele României Klaus Iohannis, premierul Dacian Cioloș, membri ai Guvernului, procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, parlamentari, șefii cultelor religioase din România.
Printre participanții de la sediul ambasadei SUA din București, de la Constanța, au fost prezenți deputatul UDTTMR, Varol Amet și șeful Cultului musulman din România, muftiul Yusuf Muurat.
Au mai fost prezenți președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban și deputatul liberal Mihai Tararache.
Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, a vorbit, aseară, în discursul susţinut cu ocazia Zilei SUA despre căutarea unor ''modalităţi de colaborare pentru protejarea pădurilor, platourilor, păşunilor, munţilor, râurilor şi pârâurilor, florei şi faunei noastre sălbatice''.
''În concordanţă cu tema recepţiei din această seară – parcurile noastre naţionale – putem căuta modalităţi de colaborare pentru protejarea pădurilor, platourilor, păşunilor, munţilor, râurilor şi pârâurilor, florei şi faunei noastre sălbatice a căror existenţă depinde, generaţii de acum înainte, de sănătatea mediului înconjurător'', a declarat Hans Klemm.
Tema recepţiei organizată anul acesta de Ambasada SUA la Bucureşti a fost aniversarea a o sută de ani de la înfiinţarea Serviciului Naţional al Parcurilor. În acest sens, în curtea ambasadei au fost reprezentate imagini din mai multe parcuri naţionale din SUA şi a fost reconstituită o arcadă din Parcul Naţional din Utah, iar tortul a fost în forma Grand Canyon.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii