Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie a polițiștilor în stațiunea Eforie. Mai multe sancțiuni au fost aplicate. Ce nereguli au constatat polițiștii (galerie foto)

ro

18 Jul, 2018 09:41 1318 Marime text
La data de 17 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică împreună cu polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, informează IPJ Constanța. 
 
Astfel, în intervalul orar 12.00-15.00, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică împreună cu polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat o acțiune, pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale care afectează climatul de ordine şi siguranţă publică, pe raza stațiunii Eforie.
 

”În urma activităților desfășurate, polițiștii au legitimat 67 de persoane și au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8680 de lei, dintre care 3 la Legea 61/1991 pentru încalcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 13 la Legea nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și alte 2 la OG 97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români” - au transmis reprezentanții IPJ Constanța. 

 
Totodată, polițiștii au confiscat bunuri în valoare de peste 2370 de lei. Astfel, un bărbat a fost depistat pe strada Mării, din stațiune, în timp ce efectua acte de comerţ fără a îndeplini condiţiile legale. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar cele 51 de produse cosmetice pe care le oferea spre vânzare, în valoare de 2040 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.
 

”Pe timpul desfășurării activității, polițiștii constănțeni au discutat și cu turiștii, pentru adoptarea unor comportamente antivictimale, în vederea prevenirii faptelor antisociale, a furturilor de pe plajă, din camerele de hotel și  din autoturisme. În acest sens, polițiștii au distribuit peste 500 de materiale informativ- preventive, sfătuindu-i pe turiști să fie vigilenți, astfel încât să petreacă o vacanță liniștită pe litoralul Mării Negre” au mai transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Sursa foto: IPJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii