Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răstrunare de situație în cazul „Bătrânului de la București” Izaura Anghel contrazice afirmațiile fratelui său

ro

02 Aug, 2014 16:16 2012 Marime text
Izaura Anghel a făcut o afirmație care dă peste cap planurile avocatului Pavel Abraham, care îl apără pe fratele său, Florin Anghel.

Fiica lui Bercea Mondial susţine că „Bătrânul de la Bucureşti", atât de pomenit în discuţiile cu Bercea Mondial, ar fi de fapt Mircea Băsescu. Aceasta în timp ce fratele ei i-a spus avocatului său că "Bătrânul", cel care le-a promis că îl poate convinge pe Traian Băsescu să-l elibereze pe Bercea Mondial, este un apropiat al familiei prezidenţiale, astfel că misterul în acest caz se adâncește.

„Domne, dumneavoastră nu-nţelegeţi că noi, la telefon, când vorbea tata cu mama mea de «bătrânul», «bătrânul» era Mircea Băsescu! Nu există niciun Constantin (n.r. - Costică) Alexandru", a spus Izaura, potrivit România Tv. Chiar dacă i s-a spus că sintagma "Bătrânul de la Bucureşti" nu prea i se potriveşte lui Mircea Băsescu, acesta locuind la Constanţa, Izaura a ţinut-o pe-a ei, mai transmite sursa citată.

Fratele Izaurei, zis și Băsică, i-a dat avocatului Pavel Abraham date despre altă persoană, spunând că „Bătrânul" ar fi un bărbat care a stat în puşcărie cu Bercea Mondial, căruia îi spunea Costică Naşul.

Acest bărbat s-ar fi lăudat clanului Bercea că este un apropiat al preşedintelui Traian Băsescu şi că ar fi fost ofiţer SPP sau SRI.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii