Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:59 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raport de audit Spitalul de Pneumoftiziologie Palazu nu a încheiat contracte cu Hexi Pharma (document)

ro

27 May, 2016 13:52 2754 Marime text
Astăzi a fost publicat Raportul de audit public intern referitor la verificarea contractelor încheiate între Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Palazu-Constanța  și Hexi Pharma, în perioada 2012-2015, privind livrarea produselor biocide.
 
Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Palazu-Constanța este unitatea sanitară de utilitate publică, cu personalitate juridică, ce efectuează servicii medicale, iar activitățile organizatorice și funcționale cu caracter medicxo-sanitar sunt reglementate și supuse controlului Ministerului Sănătății Publice.
 
Din auditarea documentelor economico-financiare privind achiziționarea de produse biocide de la compania Hexi Pharma, s-a reținut de echipa de auditori că Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Palazu-Constanța nu s-a aprovizionat cu biocide de la această companie în perioada 2012-2015.
 
Concluzia raportului de audit a fost aceea că Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Palazu-Constanța a nu avut relații comerciale privind achiziționarea de astfel de produse în perioada 2012-2015 cu compania Hexi Pharma.
 
Pentru a putea citi în întregime raportul de audit, accesați secțiunea „Documente”. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii