Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raluca Prună „Nu am nimic împotriva Codruței Kovesi. Este cel mai bun procuror șef al DNA”

ro

06 Jan, 2016 23:16 1658 Marime text
 
Ministrul Justiției, Raluca Prună, afirmă că nu are nimic împotriva Laurei Codruța Kovesi, pe care o consideră cel mai bun procuror șef al DNA, însă a subliniat că este prematur să se pronunțe acum asupra prelungirii mandatului acesteia la șefia DNA.

„Nu am nimic împotriva Codruței Kovesi, ci dimpotrivă, am spus, o repet, este probabil cel mai bun procuror șef al DNA de când există această instituție", a spus, în această seară, la Digi 24, Raluca Prună.

Pe de altă parte, răspunzând unei întrebări, ministrul Justiției a precizat că este prematur să spună dacă are ceva sau nu împotriva reînnoirii mandatului Laurei Kovesi la șefia DNA.

„Este prematur acum să spun dacă aș avea ceva sau nu împotriva prelungirii mandatului doamnei Kovesi. Am spus-o foarte clar, doamna Kovesi este cel mai bun procuror șef pe care l-a avut DNA. Și asta nu o spun eu, o spun statisticile, o spun rapoartele de progres ale Comisiei Europene în cadrul MCV și aș dori ca determinarea mea în ceea ce privește lupta împotriva corupției să nu fie pusă la îndoială prin niciun fel de umbră cu privire la judecata mea de valoare privind-o pe doamna Kovesi", a mai afirmat Raluca Prună.


Sursa: Digi 24
Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii