Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:42 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată lista! RAJA opreşte apa pentru 27 de asociaţii rău-platnice din Năvodari şi Mihail Kogălniceanu (document)

ro

25 Jul, 2016 13:01 1712 Marime text
"Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la sistemul de alimentare cu apă potabilă.", arată un comunicat RAJA remis ZIUA de Constanţa

RAJA atenţionează astfel că 27 de asociaţii de proprietari din Năvodari şi Mihail Kogălniceanu ar putea să nu mai aibă apă potabilă la robinete.

" În urma primirii avizelor de debranșare, majoritatea datornicilor, în doar câteva zile, îşi achită cea mai mare parte a restanţelor. În aceste condiţii, săptămânal sunt avizaţi sute de abonaţi cu restanţe, indiferent de statutul juridic al acestora. Datornicii pot rămâne fără apă potabilă dacă în termen de cinci zile de la avizare nu şi-au achitat restanţele. Pentru a evita debranșarea, proprietarii de apartamente din cadrul asociațiilor avizate pot încheia convențiile de facturare individuală.", se mai arată în comunicat. 
 
Pentru perioada  27 - 28 iulie 2016, 27 de asociaţii de proprietari din Năvodari și Mihail Kogălniceanu au fost avizate pentru debranşare din cauza datoriilor de peste 121.000 lei către S.C. RAJA S.A. 

În secţiunea "Documente", puteţi parcurge lista cu asociaţiile propuse pentru debranşare de către RAJA.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii