Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA întrerupe vineri furnizarea apei potabile

ro

23 Jul, 2014 15:47 1877 Marime text
Pentru executarea unor lucrări de racordare a tronsonului nou montat de alimentare cu apă, de pe strada Ion Lahovari din Constanța, SC RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile vineri, 25 iulie, în intervalul 08.00 - 16.00.

Vor fi afectați: consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Mihai Viteazu - Griviței - General Manu - Mamaia - Mihai Viteazu, precum și cei alimentați prin punctul termic numărul 66; din zona de blocuri de pe Aleea Lupeni și punctul termic numărul 66; din strada Traian, în zona delimitată de intersecția cu Mihai Viteazu și Poarta 3.

"Ne cerem scuze faţă de abonații afectaţi de aceste lucrări şi îi asigurăm că SC RAJA SA Constanţa va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", susţin reprezentanţii RAJA într-un comunicat de presă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii