Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre despre Nicuşor Constantinescu „Este un om cu antrenament la băutură, dar pe care totuşi l-au întrecut nişte rusoaice la Odessa”

ro

26 May, 2013 18:06 1771 Marime text
Invitat la emisiunea Marinei Almăşan, „Ne vedem la TVR“, primarul Constanţei a făcut-o pe amfitrioană să roşească. El a declarat despre doi dintre colaboratorii săi cei mai apropiaţi că sunt bărbaţi care s-au căsătorit cu singura femeie din viaţa lor. Ştiri pe aceeaşi temă Odă lui Radu Mazăre, la emisiunea Marinei Almăşan.

Primarul Constanţei a fost invitatul special al emisiunii Marinei Almăşan, „Ne vedem la TVR“, difuzată sâmbătă, 25 mai, de la Mamaia. Unul dintre cei invitaţi pe platou a fost şi viceprimarul Decebal Făgădău, artizanul multor proiecte pentru modernizarea oraşului. Acesta a spus despre Radu Mazăre că ştie bugetul oraşului mai bine decât patronii bugetul propriei afaceri. La rândul lui, Radu Mazăre şi-a lăudat viceprimarul cel harnic, pe care l-a descris ca fiind „impecabil“. „Eu am doi viceprimari. Unul dintre ei (n.r. Gabriel Stan, prietenul lui de-o viaţă)… mă rog, este plecat acuma în Turcia, dar Decebal, să ştii, este impecabil. Uite aşa cum îl vezi, îmbrăcat la costum, cu calculator toată ziua, are proiecte, are programe, rupe Bruxelles-ul şi Europa, că mie nu-mi place să mă duc acolo. De tot ce aduce, proiecte, hârţogării, este impecabil“, a spus Mazăre despre Făgădău. Câteva clipe mai târziu, primarul nu s-a putut abţine şi a schimbat foaia, glumind despre viaţa personală a viceprimarului. „Uite, mama iar se strâmbă, iar o să mă certe că spun vreo prostie. Dar Decebal e ca profesorul Lucian Băluţ, toată viaţa lui n-a făcut dragoste decât cu nevasta“, a râs Mazăre.

Viceprimarul Făgădău a părut că se amuză, în timp ce moderatoarea Marina Almăşan a chicotit, spunând că „asta e o obsesie de-a lui Mazăre“. Radu Mazăre a recunoscut că prietenii îl ceartă deseori pentru că are gura spartă. Despre viceprimarul Gabriel Stan a dezvăluit că are preferinţe la fel că fiul lui, Răducu Mazăre, pentru femei cu forme apetisante, iar despre preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a relatat că este un om cu antrenament la băutură, dar pe care totuşi l-au întrecut nişte rusoaice la Odessa.

Sursa Adevarul


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii