Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:22 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre, cu ochii în lacrimi "Mamă, te iubesc!"

ro

09 Mar, 2011 01:44 2498 Marime text
29s1may1.jpgRadu Mazăre a avut grijă astăzi să-şi bucure mama cu ocazia zilei de 8 Martie. Primarul Constanţei i-a făcut mamei sale o surpriză, dedicându-i acesteia melodia "Rugă pentru părinţi".

Invitată de către Măruţă să vorbească despre fiul său, doamna Mazăre a povestit câteva picanterii: "A fost un copil bun, puţin cam zvăpăiat dar bun. Pe la liceu, fiul meu îmi zicea că se duce la culcare şi el chema fete pe geam la el în casă, deoarece stăteam la parter".

Întrebată dacă îi place cum se îmbracă, mama lui Mazăre a dat de înţeles că nu este prea încântată de ţinutele fiului său. "În situaţiile oficiale mi-ar fi plăcut să aibă o altă ţinută. Nu sunt de acord cu aceste ţinute în momente oficiale. Soţul meu a avut întotdeauna o ţinută ireproşabilă". Radu a completat amuzat: "Mi-a zis că semăn cu moş Iordan, un străbunic de-al meu".

Referitor la căsătorie, doamna Mazăre a spus: "Pe la 30 şi ceva de ani, m-am gândit că e timpul să se însoare. Însă mi-am revaluat poziţia şi dacă nu simte acest impuls, de ce să-i pretind lucrul acesta?"

Primarul Constanţei şi-a surprins mama când a invitat-o pe Luminiţa Anghel care i-a cântat "Rugă pentru părinţi". Atât mama cât şi fiul au ascultat cu lacrimi în ochi versurile lui Adrian Păunescu.

Sursa: Libertatea.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii