Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre a lansat o nouă modă Pinocchio

ro

27 Jul, 2011 21:09 2468 Marime text

mazare-pinocchio-int-300x300.jpgCum nimic nu mişcă în Constanţa fără ştirea lui, Mazăre a răspuns prezent invitaţiei de a participa la inaugurarea cafenelei Crema din Mamaia. Edilul de la malul mării şi-a lăsat iubita acasă. Şi bine a făcut, putând arunca priviri pofticioase spre catwalk-ul special amenajat, unde au defilat mai multe manechine într-o prezentare de modă vintage, desprinsă din stilul anilor ‘30.

Vintage a fost şi vestimentaţia lui Radu Mazăre, de altfel. Dar şi ciudată. Primarul Constanţei a venit îmbrăcat ca un veritabil Pinochio, creând hohote de râs în jur.

Întrebarea este însă alta: Oare ce mesaj vrea să transmită edilul prin această apariţie inedită? Şi, cel mai important, cine este bătrânul Gepeto?

www.stl.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gigi kent 27 Jul, 2011 17:54 Cum ce mesaj.... Mesajul e clar, Mazare e Unicul si Singurul Bufon care, folosind banii de la buget doar in interes personal si catre spagi electorale, a reusit sa transforme unul din marile orase ale Romaniei in tarlaua sa, "mostenita"...pe legea 10