Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Punem pariu că nu știți care este ultima fiță în România! (video)

ro

02 Jul, 2016 21:32 2374 Marime text
Ultima fiță în România este plimbarea cu... curcanul! Și nu oriunde, ci în cea mai selectă zonă din București - Dorobanți. Până ieri-alaltăieri era fiță plimbatul cu găina. Vedetele de la noi se străduiesc să țină pasul cu excentricitățile vedetelor de afară. Se știe că de cele mai multe ori cântărețele cunoscute și supermodelele de pretutindeni se poartă de cele mai multe ori execrabil cu oamenii din echipa lor, tratându-i ca pe niște sclavi și punându-le la încercare răbdarea cu cerințele lor exagerate.
 
Miliardarii îşi cumpăra tot mai multe maşini de colecţie, tablouri, antichităţi, dar şi foarte multe ciudăţenii cum ar fi: un rechin îmbălsămat sau o maşină pentru detectarea fantomelor.
 
De exemplu, în 2011, soţia celebrului fotbalist David Beckham a decis că un iPhone obişnuit nu este îndeajuns pentru o celebritate, aşa că şi-a comandat telefonul într-o variantă placată cu 150 de grame de aur de 24 de karate. Costul total? Circa 33.000 de dolari.
 
 
Nicolas Cage, câştigator al premiului Oscar, a cumpărat în 2007 la o licitaţie craniul unui dinozaur. Cage s-a luptat cu Leonardo DiCaprio pentru această “mică bucată” din istorie, însă a trebuit să plătească 276.000 de dolari pentru a câştiga. În 2013 presa britanică a scris că respectivul craniu s-ar putea să fi fost furat, astfel că nu este clar dacă actorul va putea să păstreze în continuare fosila, conform CNBC.
 
Înainte să fie naăcută, Blue Ivy, fiica cuplului Jay-Z şi Beyonce, a primit o cadă de baie cu cristale Swarovski ce valora 5.200 de dolari. Cada placată cu 44.000 de cristale a fost făcută cadou de către Kelly Rowland, fosta colegă de trupă a cântăreţei Beyonce.
 
Stefani Germanotta, cunoscută şi ca Lady Gaga, crede cu înverşunare în supernatural. Potrivit VH1, vedeta a cheltuit 50.000 de dolari pentru un dispozitiv de citire a câmpurilor electromagnetice pentru a detecta fantomele. Lady Gaga crede că acestea s-ar afla în culisele concertelor pe care le susţine.
 
Paul Allen, co-fondator al Microsoft cu o avere de 17,1 miliarde de dolari, a refăcut în intregime o colecţie de avioane de vânătoare din Al Doilea Război Mondial. Valoarea colecţiei nu a putut să fie evaluată exact de nimeni, dar se presupune că ar fi de ordinul milioanelor de dolari.
 
Magnatului imobiliar Donald Trump îi place să aibă numerele inscripţionat pe proprietăţile deţinute. Acest lucru se aplică şi în cazul avionului privat de 100 milioane dolari, care are inscripţionat cu aur pe fuselaj numele mogulului. Avionul Boeing 757 care poate transporta 43 de călători.
 
Moştenitoarea imperiului hotelier Hilton a construit o casă în valoare de 325.000 de dolari pentru cei şase câini pe care îi deţine. Printre dotările “vilei” se află un candelabru din cristale, un balcon dar şi un sistem de aer condiţionat. Între timp, locuinţa de 300 mp a mai fost dotată şi cu un televizor.
 
Leonardo DiCaprio şi-a cumpărat primul hibrid de lux Fisker Karma model 2012, cu 100.000 de dolari. Printre persoanele notabile care mai stau la rând să cumpere bolidul se numără Al Gore şi Colin Powell.
 
Richard Branson şi-a cumpărat un submarin - şi oricine îl poate închiria - fondatorul Virgin Group deţine insula Necker din arhipelagul British Virgin şi explorează apele adânci la bordul lui "Necker Nymph", un submarin pretenţios. Branson îl închiriază cu 25.000 de dolari pe săptămână.
 
Un anonim a cumpărat un prototip de Ferrari Testarossa din 1957 cu 16,4 milioane de dolari.
 
Mikhail Prokhorov se antrenează pe un simulator de ski. Miliardarul rus deţine mai multe asemenea "jucării". În plus, a cumpărat echipa de baschet american New Jersey Nets pentru 200 milioane de dolari.
 
George Lucas a cheltuit 100 milioane de dolari pe Domeniul Skywalker Ranch Nicasio, din California. Pentru a proteja ferma de incendii, Lucas şi-a angajat propriul echipaj de pompieri. Brigada este formată din 12 pompieri, câţiva voluntari şi două maşini de intervenţie.
 
Bill Gates deţine cel mai cunoscut jurnal al lui Leonardo Da Vinci. Din cele 30 de jurnale ştiinţifice ale lui Leonardo Da Vinci, Codex Leicester este cel mai renumit. Gates a cumpărat preţioasa lucrare în 1994 cu 30,8 milioane de dolari. Jurnalul a devenit cea mai scumpă carte vândută vreodată. După achiziţie, Gates a vândut o variantă scanată a Codexului pe CD, pentru 30 de dolari/bucata.
 
Managerul şi fondatorul SAC Capital Advisor, Steven Cohen, are o avere de 11,4 miliarde de dolari. Acesta a cheltuit 137,5 milioane de dolari pe tabloul Woman III, semnat Kooning (a doua cea mai scumpă pictură vândută vreodată) şi 110 milioane de dolari pe o lucrare a lui Jasper Johns. Rechinul suspendat în formol, opera bizară a artistului Damien Hirst, l-a costat pe Cohen "doar" 8 milioane de dolari. Preţul "lucrării" a scăzut pe măsura ce peştele uriaş din interiorul acvariului s-a deteriorat.
 
Michael Verret a câştigat la licitaţie jacheta Regelui Pop trecut în nefiinţă, Michael Jackson, din videoclipul celebrei piese "Thriller" - Verret a cumpărat haina cu 1,8 milioane de dolari.
 
Larry Ellison, CEO-ul Oracle, a cumpărat o casă din Malibu (California) cu 20 milioane de dolari - o nimica toată, pe lângă averea sa colosală de 26 miliarde de dolari. Casa dispune de un teren de tenis, piscină şi un "cable-car" care circulă pe un traseu delimitat şi face legătura cu nivelul inferior al proprietăţii lui Ellison.
 
Fondatorul Amazon.com, Jeff Bezos, finanţează un proiect spaţial secret dezvoltat de Blue Origin LLC. Din nefericire, naveta spaţială telecomandatălansatăde echipa de savanţi a eşuat lamentabil în cadrul zborului de test.
 
Businessmanul din New York David Koch deţine o avere de 19 miliarde de dolari şi a zburat deasupra Americii la bordul propriului balon cu aer cald.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii