Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Punem Constanța în Guinness Book?!” Constănțenii vor da mână cu mână pentru a dobora un record (video)

ro

30 Apr, 2016 13:47 4037 Marime text
 
Pe pagina de socializare Facebook circulă un eveniment la care sunt invitați să participe toți românii. Este vorba despre o încercarea de a doborî recordul Guiness Book pentru cel mai mare dans sincron grecesc. Evenimentul „Punem Constanța în Guiness Book?!” va avea loc în data de 28 mai.
 
„28 Mai 2016! Este data în care Constanțenii, România își vor da mâna pentru 5 minute în încercarea de a doborî recordul Guiness Book pentru cel mai mare dans sincron grecesc. Este, de asemenea, ocazia de a arata Europei, lumii întregi că aici nu sunt conflicte, nu sunt anemozitati și toate etniile prezente pe teritoriul României, toți cetățenii sunt și au în inimă această țară.
 
Acest eveniment în afara de încercarea de doborî acest record mondial va demonstra unei lumi întregi, la propriu că, aici, pe plaiul României, orgoliile, războaiele, extremismul sau ideologiile de orice fel pot fi «supuse» prin dans și voie bună”, se arată pe pagina evenimentului.
 
Potrivit paginii de Facebook, evenimentul va începe cu o paradă a porturilor naționale unde români, greci, turci, rusi etc. își vor etala straiul popular, începând la de Poarta 1 a Portului Constanța, pe faleza Cazinoului, tranzitând Portul Tomis și încheindu-se pe plaja Modern unde va avea loc evenimentul propiu-zis, care va consta în interpretarea dansului deja consacrat Sirtaki ce va dura cinci minute. Dansul va fi urmărit și jurizat de către arbitri Guiness Book ce vor veni special pentru aceasta.



Sursa: Facebook „Punem Constanța în Guiness Book?!”
Sursa foto: telegraph.co.uk

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii