Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:37 22 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - PSD caută candidaţi la primărie în 17 localităţi. Toate cu situaţii problematice.

ro

08 Dec, 2015 13:20 1335 Marime text
Potrivit secretarului general al PSD, Cristinel Dragomir, în 17 organizaţii se caută candidaţi pentru alegerile locale. „La Mihail Kogălniceanu căutăm candidat deocamdată. Nu îl punem pe Mureşan. La Mangalia, eu personal lucrez să îl conving pe domnul Iorguş”, a spus acesta.

UPDATE
„La Primăria Constanţa îl avem pe Decebal Făgădău iar la Năvodari, chiar actualul primar Nicolae Matei ni l-a recomandat pe Florin Chelaru, viceprimarul, dacă el va avea interdicţie. La fel şi preşedintele de organizaţie, domnul Moruzi“, a adăugat Dragomir.
În judeţul Constanţa, PSD încă mai caută candidatul potrivit. „La Cogealac nu ştim pe cine o să avem, e o situaţie mai delicată şi acolo“. Nici la Băneasa candidatul nu este încă stabilit. „La Mircea Vodă îl avem pe actualul viceprimar cu atribuţii de primar acum, George Ionaşcu, La Tuzla e domnul Micu, care din punctul meu de vedere şi-a făcut treaba acolo. La Castelu îl avem pe Marius Dajiu, dar o să vedem. Dacă mergem cu UNPR...“, a expus Dragomir. De aceea el a adăugat că el consideră că PSD ar trebui să meargă dingur ăn camapnaie pentru că partidul are această putere. „Eu am susţinut întotdeauna că în alegeri partidul trebuie să meargă singur, nu pe alte liste”, a spus Cristinel Dragomir.
Referitor la posibilii candidaţi din judeţ, Dragomir a  a adăugat: „La Mangalia încă nu e hotărât, eu personal lucrez să îl conving pe domnul Iorguş. La Medgidia e doamna Luminiţa Vlădescu. La Cernavodă va fi domnul Pleşa“, a înaintgat Dragomir câteva nume pentru o posibilă candidatură la alegerile locale care se apropie
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii