Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protestele îndreptate împotriva administraţiei Mazăre se mută în Mamaia

ro

04 Aug, 2014 09:02 2265 Marime text
Baricada Verde se pregăteşte de protest. Acţiunea va avea loc, marți, 5 august, de la ora 18.00. Mitingul este autorizat să se desfăşoare în piațeta Perla din Mamaia. Anunţul a fost făcut pe contul personal de Facebook al Asociaţiei Constanţa Ia Atitudine de Sorin Ave.

Mesajul a fost postat în dreptul unei imagini  publicate de ONG, cu mai  mulţi oameni care ţin în mână un banner cu următorul mesaj: "Opriţi batjocorirea Sfântului Ştefan cel Mare: A apărat neamul românesc şi credinţa strămoşească ctitorind 40 de mănăstiri; Nu încuraja desfrâul ispitind copile; Era iubit de săraci şi nu dădea pomeni electorale; Murindu+i 2 soţii, a avut 3 neveste; Era smerit şi mare postitor având ca duhovnic Pustnicul Daniil Sihastru; Nu se droga şi nu pleca de Sfintele Sărbători în Brazilia-Madagascar; Nu construia locuinţe pentru infractori. Nu permiteţi necinstirea!".

Imaginea pare a fost surprinsă în staţiunea Mamaia pe timpul nopţii. Cel mai probabil fotografia a fost făcută sâmbătă seara, la momentul Carnavalului din Mamaia, când Radu Mazăre, în ciuda criticilor primite, l-a întruchipat pe Ştefan cel Mare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii